|
Inicio do Curso de axudante de cociña e barra do Programa Integrado Ferrol Inserta.
Xoves, 12 de abril de 2012
O día 26 de marzo de 2012 fíxose a presentación no Centro de Emprego deste curso que se desenvolverá do 27/03/2012 a 11/05/2012
Cunha xornada de luns a venres (4 horas diarias, repartidas en cociña e barra-sala), para un total de 19 alumnos/as, esta acción formativa ten unha duración total de 120 horas e finalizará o 11 de maio de 2012.
O lugar de impartición da formación é o Restaurante Illas Gabeiras, e os bloques temáticos que contempla esta acción formativa son os seguintes:
- Introdución á hostalería e ao área de cociña
- Manipulación de alimentos
- Preparacións básicas de cociña : hortalizas, peixes, mariscos, aves e carnes
- Preparacións básicas de cociña fría
- Elaboración de sopas, legumes secos, arroces, pastas e ovos
- Preparación da área de bar-cafetería
- Oferta e servizo de bebidas en barra
- Os viños. Servizos de viños e cavas en barra
- Sándwichs, bocadillos, tortitas e tostadas
- Preparación e servizo no comedor
|
|